HTML

 

A Kortársak zenekar legfrissebb hírei itt... Honlap: www.kortarsakmusic.hu

Címkék

Friss topikok

  • zseti: Az újjáalakulás óta a szeptemberi koncert volt az első, amin nem vettem részt, amit vérző szívvel ... (2010.09.27. 08:54) Következő koncert
  • Bal77: Jó ez a kép! (2010.07.02. 10:41) Koncert a Múzeumok Éjszakáján
  • szanalmas: (vannak) (2010.05.18. 20:57) ÚJ KLIP
  • zseti: arpi72.wordpress.com/ (2009.11.20. 22:51) Hangfoglalás
  • zseti: Azt olvasom a Hangfoglalás honlapján, hogy lesz "demoterem"-ben is Kortársak is 14:00-14:50 -ig. H... (2009.10.02. 13:13) Koncertek sorra

Ismerőseink

Linkblog

Nyári klip forgatás és koncert

2009.06.06. 18:26 lilliana

Idén nyár sem telhet Kortársak klip forgatása nélkül. Az Elfelejtett katonák feldolgozását a Kármen számhoz hasonlóan az eredeti hangzásvilágot megtartva, időszerű formába öltve, némi dalszöveg-béli változtatással teszik hallhatóvá a Kortársak tagjai. A klip sztori-jellegű, és Zsolt nemcsak énekelni fog benne, hanem főszerepet játszik. Partnere az előző klipből megismert Fazekas Andrea, aki egy szenvedélyes, féktelen, tomboló természetű festőnőt fog alakítani.

A műtermi lakást a régi Kortársak albumok borítóinak és az angyalkás logo tervezőjének, Boros Anikó grafikusnak festményei töltötték meg élettel, és a női szereplő érzelmi felindultságban festett óriás kép is az ő, illetve barátainak keze munkáját dicséri, amiért ez úton is köszönettel tartozunk. 

A történethez külső helyszíni zenekari jelenetek fognak kapcsolódni, melynek külön érdekessége, hogy a felvételeket Tuzson Gergely és Ramocsa Zsolt által kifejlesztett Vario XLC Carrirer RC gázturbinás gépből átépített, robothelikopterre szerelt kamerával fogják rögzíteni.  

 
 
 
Az első öt nap fotóit itt nézhetitek meg az Elfelejtett katonák klip forgatás címszónál:
 
 
Remélhetőleg a dal frissessége, lendületessége, az érzelmileg túlfűtött szerelmi történet és a lenyűgöző kamerafelvételek hozzájárulnak ahhoz, hogy a klip ne maradjon visszhang nélkül.
 
A hónapokat kitöltő klipforgatás közti szünet természetesen nem képzelhető el Kortársak koncert nélkül, a következő, tomboló nyári időpont augusztus 8, a mátrafüredi Fekete Zaj Fesztivál, ahová mindenkit szeretettel várunk!!!
 
 
Addig figyeljétek a híreket, lesz interjú és sok képanyag a mozgalmas nyárról, és aki múltidézésre vágyik, az nézegetheti a régi zenekari fotókat, amelyek most kerültek frissítésre:
 
 

Kommenteljetek, netezzetek és koncertezzetek velünk! :-)

 

 

1 komment

Címkék: koncert klip helikopter vario rc kortársak xlc carrirer gázturbinás

A bejegyzés trackback címe:

https://kortarsak.blog.hu/api/trackback/id/tr861167777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

strangeday (törölt) 2009.06.08. 17:38:17

Jó hír :)Ha jól értelmeztem akkor kb. szeptemberi bemutatóra lehet számítani? Nagyon kíváncsi vagyok.
süti beállítások módosítása