HTML

 

A Kortársak zenekar legfrissebb hírei itt... Honlap: www.kortarsakmusic.hu

Címkék

Friss topikok

  • zseti: Az újjáalakulás óta a szeptemberi koncert volt az első, amin nem vettem részt, amit vérző szívvel ... (2010.09.27. 08:54) Következő koncert
  • Bal77: Jó ez a kép! (2010.07.02. 10:41) Koncert a Múzeumok Éjszakáján
  • szanalmas: (vannak) (2010.05.18. 20:57) ÚJ KLIP
  • zseti: arpi72.wordpress.com/ (2009.11.20. 22:51) Hangfoglalás
  • zseti: Azt olvasom a Hangfoglalás honlapján, hogy lesz "demoterem"-ben is Kortársak is 14:00-14:50 -ig. H... (2009.10.02. 13:13) Koncertek sorra

Ismerőseink

Linkblog

A Fekete Zaj Fesztivál

2009.09.06. 19:00 lilliana

Idilli környezetben, a mátrafüredi Sás-tó melletti kempingben kellemes dark-zenekarok, házias ételek és italok alapozták meg a hangulatot az esti koncertre. Aki tehette, a darkos-gótikus ruhatárát is magával hozta a sátras-bungalós-apartmanos nyári táborozásra. Mintha az egykori Fekete Lyuk vagy a mai Gyár költözött volna ki néhány napra. 2 színpadon szólt a zene, a kisebbik egy elhagyatottabb hátsó részen várta a szellemi magányba vágyókat. A nagyszínpadot a kemping kerítéséhez közel állították fel, humánus módon gondolva a pénzügyi nehézségekkel küzdő látogatókra is. Itt szombat délután olyan zenekarok léptek fel, mint a Neverland, Scivias, Mangod Inc. Külön kiemelném az Autumn Twilight zenekart, amelyik nagyon színvonalas produkciót nyújtott.

Nézzetek rá, ha van egy kis időtök:

www.autumntwilight.hu

 

Amint lement a nap, hosszas előkészület után - amely mindenképpen megérte a hangosítást tapasztalva -, a Kortársak színpadra állt. A számok sorrendje a következő volt:

Intro, Gyilkol a nyár, Sötét napok, Varázsoltam, Hátsóajtó a mennyországba, Május gyermekei, Angyal, Tűztánc, Elfelejtett katonák, Photographic, Éjféli macska, Tükör és maszk, Az ölelés sem véd, A játszma vége, Álom az álomban.

Ha eddig még nem említettem volna, az intro nagyon jól sikerült kis bevezető, amire a zenekartagok felsorakoztak a színpadon. Jelen esetben hangulatos füst és fényszórók közepette. A füstgép még egy zeneszám alatt működött, valószínüleg be kellett osztani aznapra, kár hogy nem mehetett végig. A világítás azonban nem érdemel túl sok szót, leszámítva a koncert elején látható próbálkozásokat. A későbbiekben sajnos csak a piros és kék fény dominált (két szám erejéig a rózsaszínt és a zöldeskéket is bevetették), ami nem tett jót a kamerás felvételeknek, amit készítettünk. A kivetítő is kisebb volt, mint ígérték, de ezek a problémák eltörpülnek a koncerthangulat fényében. Sokan eljöttek, még a világvégéről is, hogy megnézzék a Kortársakat, és nem csalódtak, mert a zenekar minden fellépéssel egyre jobbnak mutatkozik, és látszik, hogy a tagok ugyanúgy élvezik a koncertet, mint mi, a közönség.

Sokan kérdezik, hogy mikor lépnek fel Budapesten, úgy hírlik már nem kell sokáig várnunk vele. :)

 

A rögzített koncert-klip is hamarosan el fog készülni, addigis a képeket itt nézzétek meg:

http://www.kortarsakmusic.hu/main.php?page=gal_20090808

 

Ezúton is köszönet a Fekete Zaj szervezőinek segítőkészségükért, jövőre reméljük koncert ugyanitt!

 

   

 

 

3 komment

Címkék: koncert klip kortársak

A bejegyzés trackback címe:

https://kortarsak.blog.hu/api/trackback/id/tr471364232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zseti 2009.09.09. 12:38:42

Jó volt, jó volt .) Remélem jövőre is lesz Fekete zaj :)
Várjuk a koncert-klippet! :)
És jók voltatok fiúúk!!!

lilliana 2009.09.09. 15:47:02

Lobo is hogy tombolt, mi?

zseti 2009.09.09. 17:59:04

Úgy bizony :)Pedig nem is az első sorban voltunk :)
süti beállítások módosítása